Sunday, November 14, 2010

Stan dont leave me alone!!

hm........Today is AhadDay.....today is boring day.....yupz...everyday is my boring day..!!!i hate  my life....hm....Kat sini hari Ahad sekolah,tapi today dD x g kolah..mls r...dh lah balik lewat...xda msa nk g....kat Sarawak hari Ahad cuti & hari yg paling menyeronokan untuk teenager2 lepak2......waaa.......misslah kat sarawak especially Sarikei,Sibu,Mery & Kuching!!hm.....miss nak mamam Mee Kolok ,Laksa Sarawak & Umai!!my pebret!!hm........ ='( tpi xpe esok family dari Sarawak akn datang sini bersama2 ayah dD...ni syok ni...comfirm Shopping & shopping n xkan rety dok umah!!


Stans dont leave me alone!!although juz 3weeks....Nonsence!!
video

 Hahahah...lawak2 video gila.....waaa............im so sad!!!Stans akan tinggalkan dD dalam masa 3 minggu coz bz study....SPM xlama lagi....dia nk concentrate, n dia nak elak kan diri dari phone & semua bnda time ni!!!yupz...i understand with him....but dD xthn,xkan 3minggu tu kita org xmxg,xcontact and all lah!!!waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!dhlah jauh nk MAMPUS!!!dia kat Srawak.............dD kat Alor setar menahan perasaan rindu yg teramat( * mmg jiwa sastera..hahaha).....waa........hope dD dapat tahan perasaan tu semua.....dD nak Stans berjaya.....hm....i owez behind him!!!! ='( waaaaaaaaaa...............sob...sob...sob...sob.....!!!!!!
ops....tomorow skuwl!!!really!!! i thought,tomorrow school holiday oredy!!hm......waa......school!!!ok..ok..ok..i would go tomorow.but..remind me later erk!!LOL~!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahha......tinggal 2hari g!!yupz...walaupun ramai dh kawan2 xnak g kolah,dD terpaksa gak g,coz after form5 mne da kte org nk g kolah g...saat ni lah kita nk g kan...confirm time kita dh berjaya nnti kita akan rindu zaman persekolahan kita..hm................xkan time tu nk g kolah,dh tua bangka!!hahaha
 Nerd kan?? yupz...its me!!! pix ni d mbik time form 3,location kat umah kediaman USM,P.P!!!zaman dulu mmg pp gebu!!waa!!i miss it!!!!!hm...dulu mmg dD guna Spec,xleh tinggal r spec...dD memang rabun,but now....zaman kan moden juz use Contact lens!!!hehehhehe..............

8.25pm..............boring nye time ni.....xtaw nak wat pa.....study !!=_+'' hahahha......lupa jap pasal stdy!!hm.....my phone is in silent mode,but langsung xda mxg!!!!!!!!!!!!!!HATE !!!Waaaa...siapa nk mxg kat dD??!!hm...xsabar nak jumpa family datang esok..time ni ayah dD kat sibu sudah....flight Sbw-LCCT........pagi....ptg lak LCCT-AOR.....Uncle lak,naik flight berasingan with isteri dia...diz naik MAS from Mewy-KLIA.tghri lak KLIA-AOR...uncle lu dtg!!then isteri dia lak with my kazen & adik dia & my dad Bro(my uncle ozow) naik AIRASIA tghri Mewy-LCCT..then petang tu lak naik same flight with my ayah!!wah...jaoh gak berjalanan mereka... : )

xtaw nak kata apa g...nk out r...nk berFacebook-ing lu....haha...daa all.....cyg u all....but dD love Stans more than u!!!e..( **gatal)

0 comments:

 

Show Me The Stars Template by dd Designs