Friday, December 31, 2010

juz untuk dia sahaja :)

Before penutupan 2010...disini dd ada video untuk si diaCool  15 Emoticon ...video ni dibuat time dd bangun dari tidur....dd tetiba je ingat kat dia,n terus tengok fb dia...tapi sayang dd tak add dia.....sebab dd dah guna facebook baru kan...facebook lama dah deactive..terlalu banyak kenangan kat situ....so dd pun ask kawan2 dd yang ada fb dia untuk tag kat dia.......dd harap dia tengok video ni....dahlah muka huduh..suara lak macam katak dengan tangisanCrazy  82 Emoticon ..haduh....tngok jelah...k..
video
rasanya video ni berlainan with video kat fb.... tapi dd rasa ayat sama jeCrazy  
40 Emoticon ...tapi lain je..xkesah lah yang penting samakan...sorry lah k...dd guna bahasa Sarawak....sebab dia orang sarawak....video ni dd sebenarnya,untuk dd lepaskan rasa rindu dd....dd nak minta maaf kat dia before 2010 ni tak  muncul lagi..dd harap dia maafkan dd..Love lieb 47 Emoticondd sayang dia sangat2..macam-macam dah dd rasa time wit dia lu..maybe time with dia,dd dapat rasa banyak kenangan pahit & manis....malaslah nak cerita...

p/s : lawakkan video tu...budak2 sekarang ni....

Love  51 Emoticon

0 comments:

 

Show Me The Stars Template by dd Designs