Tuesday, December 21, 2010

pasal dd yang korang xtaw?

muka seorang budak bila dh BUHSAN :)
Cara dd bercakap :

Suara dd agak kasar....tapi dd berkasar di tempat yg perlu dd berkasar.suara dd bagai suara seekor kodok memanggil hujan...dd ni tak boleh  pegang mikrofon,cig pegang onfirm banjir & guruh takkan berhenti bila mendengar suara dd ni......if korang nak dengar suara dd yang manja,korang perlulah menjadi insan yang dd sayangi..ceh wah....satu lagi,yang korang perlu tahu.. bla dd bercakap dd confirm akan mengeluarkan word2 kasar seperti Bab1,Bodoh,Anak Hare,Gila,MakCikBai& macam2 lagi..:) hm...datz me loh....sesiapa yg mengenali dd faham lah dengan suara dd..!! 

Cara dd berpakaian/make up/rambut :


Talk bout cara berpakaian...hm.....dd seorang yang simple je.....bila nk kuar umah...dd lebih suka menggunakan skinny jeans wit t-shirt...bila  nk p mana2 contohya p KL ke ,p mana2 r dd suka mengikut suasana ...dd xsuka bermake up...dd lebih suka bermake up bila sesuatu kenduri yang berkaitan dengan family dd je....kalau kenduri lain,dd juz sekadar menggunakan maskara , bedak& contact lens untuk menggantikan cermin mata dd..dd xnak over2 sangat coz dd xsuka orang dok usha2....benci r...n the most impotant thing if dd g mana2 dd confirm menggunakan apa2 acrs x kira bracelet,rantai or ring...janji diri dd ni ada sesuatu yg dapat di gayakan...bout my hair lak dd lebih suka biarkan je...xpun dd akan ikat nya..!!dd ni jenis yg tak suka berambut panjang..bila rambut dh panjang ckit confirm ajak sis p salun..:)

Cara dd makan :

ni adalah yg wajib korang taw......dd jenis GURL yg cerewet didunia......dd akan makan if ada ayam/ikan ats meja...kalau tak dd confirm xmakan....dd snggup berlapar......dd alergic kat seafood,if dd makan confirm gatal2....hm..tp yg dd hairan knapa ikan dd dapat mkn & yg lain2 xdapat...LOL....hahahahha...dd mkn sekali sehari je...dd bkn nak kata dd diet,tp dd jenis xsuka makan.....jika korng bagi SNICKERS kat dd confirm dd xkan pandang yang lain..its me lorh..:)

Cara dd tidur :

dd akan tidur dengan apa2 suasana je...yg penting sunyi tanpa music or apa2 bunyi ...dd suka tidur pada suasana yg gelap & bersendirian .....yang boleh melenakan dd....tapi bantal busuk dd mesti wajib bersama dd,kalau tak confirm tak leh tidur r!!!

pasal korg ya dd xtaw pulak...share2  sama2 erk..tapi type sendiri taw..:)

2 comments:

MiZi said...

pergh!!! dasat gak didi ni.. ni yang rasa nak kenal ni... my taste gtew.. heheh

didi meh amek award ni saya buat

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/hrefhttparemanlife.html

Dd said...

hahaha..ok sat or lusa dd mbik ok.....jgn hilang awad tu taw...btw tanx :)

 

Show Me The Stars Template by dd Designs