Saturday, February 26, 2011

apa nak jadi !!

                         winking aku nih...memang ada masalah mental kot...sat ketawa..sat sedih...aip............apa semua ni!!pening dd dibuatnya.....masalah sungguh....................dekat FORMSPRING,semua orang asyik tanya kat dd....SPM niii dd nak score berapa??!!jaatnya korang.........hm..............layak ke korang tnya awal2 ni...........e..............korang nak taw ke!!ish...sat g dd habaq ok................minggu ni minggu exam n xlama lagi dd akan Sweet 17th.............wah....seronoknya............

                         day dreaming forget bout it!!haah............tahun ni tahun bz dd untuk menuju masa depan dd yang akan datang..........................macam-macam benda dd perlu lalui...suka n duka terpaksa dd sbar.................segalanya perlu dihadapi dengan senyuman..........winking..........tahun ni je dd perlu hadapi......nasib baik,kawan2 dd baik.....n faham dd...dengar masalah dd.................tanx u all........dd xakan lupa korang bila dd dh berjaya nanti....hik2....................tanx bagi nasihat n semangat kat dd..........

                       aip.............apa ni!!awat usha2....dd tahu r..korang nak tahu berapa yg dd score...ish...naik riaw nak habaq ni.....wajib ke?sunat ke?tapi dd harap yang dd score ni,akan dapat memberi dd semangat lagi...jangan gelak taw..................................
BM - A+
BI - A+
SNC - A
MATH MODE  - A
SEJ - A-
AGAMA - A+
ADD MATH - B+
PRINSIP AKAUN - A
SENI - A
EKONOMI - A
TASAWWUR ISLAM - A

                        dd mbik 11mata pelajaran...so otak pun poblem.....datz y dd tak salu online...buat nilah.buat tulah...but dd happy sangat coz peluang rasai semua ni............raised eyebrows.......................hik2...........hm...emotions dd memag tak stabil.....saya tidak stabil segi apa pun...chewah.......meh sini tngok pix yg hasil oleh dd sendiri time tuition...kawan pun kata gla...time tu tuition sej,sebab sej dd xmbik pesonal...law mbik pesonal mampuih dd ngantok..haha...dah2...meh2....xedit taw.................

muka strress ><,

domo say HELLO
                       dah....dd xtaw nak type apa g...btw....sorry blog dd...dah simple........sorry sangat2 taw...xcantik....huduh....k mmmmwwwwwwwwaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh.................

2 comments:

little cart00n said...

ramai betul suka domo tu eh?
:)

Ann Azies said...

good luck for your SPM DD.. study smart okay... :D :D

 

Show Me The Stars Template by dd Designs