Saturday, February 12, 2011

happy burfday my mom..

                            very sad korang semua mest happy kan...coz still dapat wish burfday mum korang.still dapat hug dia time burfday dia................waaahhhhhhhhhhhhhhhhh...jeles r.....dd pun nak...dd nak hug mama dd..n bagi dia present.....bila dd boleh buat semua tu...dd xsempat untuk buat semua tu..terlalu awal dia pergi..

                             mama...happy burfday yg ke55....i miss u mama....i really miss u......i owez pray 4 u..i dono what to say...hm........................................masa dd wit mama terlalu singkat...dd nak mama kembali dengan dd...dd nak bagi mama hadiah..dd nak mama tahu dd dah jadi seorang budak yang ceria sekarang ni...dd tak macam dulu lagi......mama....dd tak akan hampakan mama.praying....dd akan selalu jadi budak baik n akan capaikan semua hasrat yang dd dah janji kat mama satu ketika dahulu....shhh..

                           mama..mama ingat tak kali terakhir kita sekeluarga sambut burfday mama...time tu family kita serba sederhana...kami just dapat wish burfday mama n kiss pp mama..mama bahagia sangat...mama seorang ibu yang terbaik antara semua ibu...mama..mama..mama...mama..I LOVE U.....hm.............

angel
AL FATIHAH
Halimah Bt Openg

1 comments:

bakawali said...

al-fatihah....banyakkan sedekah Al-Fatihah n surah yasiin untuk arwah...

 

Show Me The Stars Template by dd Designs