Monday, March 7, 2011

Keseronokan yg melanda...

                  talk to the hand............aip olz...........taun ni burfday dd sambutan nya ala kadar je.....tahun ni memang syok sngt2...ramai kawan2 yg wish...tadi kat sekolah,kawan2 semua wish burfday...tanx sngt2..terharu ni....then my sis buat surprise burfday party kat dd....Thanks again sis...

              tadi my sis n my bro clebrate Burfday dD kat Hotel Seri Malaysia....yippy...haha..dahlah dd xtaw apa2...patut r depa xbagi dd p tuition....hahah...dd xsempat mbik gambar...still terkejut...my bro juz sempat mbik gambar ni je...sori xelok sangat.muka dd masih dalam keadaan terkejut dahlah simple gla style dd hari nih.......malu...!rolling on the floor!

               hahaha...tak comey pun dd.......meh tengok muka dd yang buat2 comey..pix d mbik tngh hri kemarin...juz c it aw...jgn mara...witout edit....ori r...


                     hahaha...dah-dah...sampai disini lu ya...jam pun dah lewat nih...esok sekolah...n esok gak watikah pelantikan pengawas....^^, yihhhaaa.............so juz wait post2 dd yg akan datang aw.....bz sangat nih...cuti ni,xda cuti...kelas tambahan & tuition..hm....SPM Candidates biasa r..sabaq je la.!!faham2 la k...

2 comments:

deeya said...

happy besday to you ! :)

little cart00n said...

heppy birthday sista! :)

 

Show Me The Stars Template by dd Designs