Sunday, May 1, 2011

i.l.y.a.s

                      dear Mohd Ilyas B Idris . .

            Hey boy . . sorry hurting u ! ! ! kami sayang ampa taw x. . tapi kami terpaksa lepaskan ampa . .  . . kami xperfect . . kami xmaw kacaw ampa g . . . . . . hik hik hik . . pasni xda g orang nk bebai kat ampa . . ha ha ha . . kami happy kenai mpa . . . . u make me laugh . . 

  *senyum sorang*

         hahaha . . yang lawaknya . . di sebabkan ampa minat kat IU tu . . . kami pun terminat sama . . ish2 . . virus apa ya mpa bawa xtaw .  . .  hm . . . ouch . . Ilyas . .  after this i would miss u . . .. . .  miss u every minute , second n time .  . . funny ryte ! but not 4 me . .  aish . . .

* air mata kat pp dah *

           waaaaaaaaaaaaa............. my tear dont want to stop this time . . . y . ? tear stop it . .  .  . . i know what im doing now . . . ish .  . heart ..  stop ganggu jiwa dd . . .

           Ilyas . . i miss u dear . . hm . . . rindu time  kuaq wit ampa . . . bez sgt2 kuaq wit ampa . . . maybe tu semua xakan ada g dah . . its oredy gone . .  hik 2 . .  .. . kami harap ampa akan dapat girl yg perfect then me . . . . . .  .. .  sorry 4 all . . . . .\

            dd xakan tukaq gamba ampa kat blog kami. . . . kami akan biarkan . . . ..    never be replace .. walaupun kita xda pa2 . .  I LOVE U . .

p/s : xtaw nk type apa . . type ja apa yg jari nk type .. . xda mud nk type time nangis2 ni ! k out

1 comments:

eK!n toKk! aehoGa said...

di,aaa..kmk nk tyk something..cmnea ktk ato blog ktk simple kedak ya???...n nya mpun header pun lain bha,,,kmk mok nok simple kedak yaa,,bukan nk niru style ktk,,tpi dh lmk mek nk tyk org ginea mok polah kedak ya,,bole x pdh ktk pkea template jenis apa ya??..thank you

 

Show Me The Stars Template by dd Designs