Sunday, June 19, 2011

the stupiD essay


Anda dikehendaki menyediakan karangan sepanjang mana yang anda mahu . Dilarang menggunakan bahasa lain selain Bahasa Malaysia & Bahasa Inggeris  .
                               
                   Tajuk diatas menyenangkan saya hendak menulis  tetapi saya hendak cerita tentang apa pun saya tak tahu . Mari kita bercerita sehingga senyum .
                  To all readers .Saya menaip sambil mengesat air mata . Hanya saya seorang saja  yang tahu masalah saya sekarang . Tidak guna saya menangis disebabkan keputusan dia . So , saya perlu bersabar dan senyum hingga saya boleh senyum . Ingat , air mata tak beri seribu makna kepada anda didy .  Lagu ni buat saya bertambah menangis . KEJAM anda ya encik Bruno Marz ( alalala . salahkan dia pula ) .
                      Didy dah janji kat diri dd tak mahu menangis  until SPM coming . But ni yang dd dapat , dd mungkir janji dd sendiri . I HATE IT ! !  Dd sendiri yang buat masalah , dd sendiri kena tanggung . BODOH kan ! dd memang kejam . patutlah banyak orang benci kat didy . Tak heran , kalau orang banyak anti dd . Dd xmahu salahkan sapa-sapa dah , dd wat salah .
                    Tapi to Ilyas , keputusan yang anda katakan tadi , dd tak dapat nak kata apa  Dd tak boleh nak melarang or membantah . Dd tak akan mesej awak dah , selagi awak tak mesej . Ego dd melampau sekarang ni . Kalau dd wat salah maafkan dd . . and now , I would try to forget all about you , until I can . ( my tear going out again)
                   Kepada kawan-kawan yang baik hati , anda semua sememangnya sahabat sejati , anda semua macam tahu dd tension hari ni . And anda telah meLISTkan nama dd dalam acara 1500m & 800m . Bagus-bagus . anda semua baik , demam dd tak ok g , anda semua suruh dd masuk acara tu . THANKS all of u !
                   Kepada Cikgu Rahman & Pengetua . Sorry tak hadir hari ni . Dd tak tahu pun hari ni HARI JAYA WARIS . kalau dd tahu , dd akan hadir ke sekolah , tapi demam ni tak mengizinkan . Hope Understand !
                    Back to the story , to you that very special to me . I happy with you . You make me smile . Sorry sebab selalu cari gaduh . Maybe anda tidak faham perangai dd . So takpa , dd tak nak menyesal dah . Dd tak mahu dah wat keputusan , at last anda wat keputusan kat diri anda . Hope after this you can find someone special than me . N to my self “ ALLAH DAH BALAS SEGALANYA “ . . air mata tak mahu berhenti o . ok nak out . nak cari benda leh lepaskan segalanya . ( senyum sambil gelak secara terpaksa)
                    To my bro , don’t ask me why im crying . ! THANKS coz read .

1 comments:

syrupmasin said...

jgn nangis2..ta best ahh :D

 

Show Me The Stars Template by dd Designs