Friday, February 18, 2011

adakala...

              hye...semua hantu2 on9 .silly............update blog lagi..korang tak muak erk...hadap lappy sentiasa...hik2...law lappy pandai cakapkan...confirm depa dah kata :
" aku dh muak tengok muka ang r "(versi kedah) 
" aku lejuk na diat muka ko tok koh "(versi sarawak ) 
" i hate 2 c ur face again n again "( versi omputih)
" mala mak jawikkan.mai dah jawai kik " ( versi melanau )
                                                                                       day dreaming


              saja je......aiyaaa............................meh cni...cni nak cakap sat..pasai word ADAKALA!!haha..merapu.....apa ku kesah!!awww................korang baca r la..law korang rasa tak boring kan..............................

1. ADAKALA dd on9?
    Maksud ayat diatas ialah...dd on9 ikut mud je..law dd nak on9.dd on9 lah.....law dd xnak..hara mjadah laptop dd biarkan selama-lama yg mungkin dibwah katil...lagipun,nk on9 apanya...law nak surfing internet pun bila cikgu suruh cari maklumat-maklumat penting..lagipun sekarang ni bz with folio Pendidikan Seni n homework yang semakin hari semakin bertambah...xlama lagi Folio Add Math & Prinsip Akaun.so dd ADAKALA nya on9...loser .

2. ADAKALA dd p tuition ?
     Bengong ke apa dd nih..haha.don't tell anyone............bila dd rasa penat sangat-sangat dd tak akan p tuition n akan kata kat my sis " DD xmai mlm nih..dd penat..dd ganti hari lain.nnti hbq kt tchr",tpi sampai sekarang xganti-ganti lagi..InsyaAllah dd akan ganti pada tarikh yng tdekat.nasib baik tuition personal..law tak..mampuih byk ketinggalan..well....ADAKALANYA...

3. ADAKALA dd suka buang masa?
     Hah.................dok usha2 pasai...baca je lah...hahahawhew!.............law ampa semua nak taw...ceh..cakap kedah lak....ADAKALA memang dd suka buang masa....law dh mxtaw nak buat apa..dd akan buat benda yg tak berfaedah...contohnya dalam kelas dd menjadi gila dalam beberapa minit,gelak sorng,kutuk orgsigh ...............................  walaupun cikgu ada dihadapan sruh wat kerja tapi dalam buat semua kerja tu sempat gak buat semua tu....masalah kan...memang..hahaha..tapi ADAKALA...

4. ADAKALA dd malas nak jalankan tugas/turun KK?
            sememangnya ADAKALA!!haahhaha...sampaikan dd risaukan semua ni...takut ia terjadi-jadi...straight face..haha..mana taknya..dah lah pengawas,nak bahagikan waktu dalam satu masa lak tu...mak aii....kadang2 makan pun perlu cepat2..coz nak jaga blok nih..blok tuh.....kadang2...memang rasa tak nak tugas,...tapi..terpaksa gak....................hah...................1 more thing....dd malas turun KK ........arh..memang mals nak turun pada waktu petang...mana taknya....tired r.phbbbbt.......Kadet Polis la..Bola Tampar la...Lthn Rumah Sukan r.........ish2..........tapi kadang2 seronok gak....well...ADAKALANYA...

5. ADAKALANYA dd suka nangis sorg2?
             tipu law korg kata korang xpernah nangis sorg2.liar .......uwerks...tak malu....korang menangis masa kechik tu apa....hik.....k...dd memang suka nangis...dd akan nangis bila dd tension...dah tak tahu macam mana nak releasekan so dd akan menangis sepuas-puasnya..tapi..kadang2 dd akan menangis disebabkan rindu teramat sangat kat some1...haha..ADAKALA je...

ADAKALA.ADAKALA.ADAKALA

1 comments:

kau kesah ke?? said...

i suke yg nanges sengsorang tu. kelas!!

 

Show Me The Stars Template by dd Designs