Saturday, February 19, 2011

HAIRAN!!

                       rolling on the floor  ....hahaha...hari ni merentas desa untuk sekolah, SMK TUNKU ABDUL MALIK.....seronok......actually ni bukan merentas desa...tapi merentas taman......xda desa pun......ish.ish.ish..penat...tapi seronok.applause. ...macam-macam benda yang berlaku..tapi biarkanlah....xyah nak bz body sangat...aip...ampa semua ni...dok betoi2 ckit...ni dd nak habaq ni.....ceh....wat saspen je...xda pa r...saja je..confused .

                         kemarin dd cerita pasai ADAKALA....hari ni dd akan ceritakan pulah keHAIRANan dd pasal semua benda...hik2.....macam uztaz dd kata " Kita manusia perlu HAIRAN dengan semua benda..."..Hik4....thinking....meh sama-sama usha...apa yg dd hairankan....xyah r usha sampai kuaq bji mata tuh......nanti payah lak nak letak balik.worried ......

1. dd HAIRAN bila phone dd ada kredit,tapi xberbunyi?
          hah.... dd hairankan bila kredit dah berpuluh-puluh ringit tapi xda org mesej......
bila dah xda kredit baru depa nak mesej...macam apa je lah..dia orang ni memang sengaja ka apa....bila dd dah xDa kredit.macam2 pula nak ditanya...mak aii...hairan sungguh!!don't tell anyone 

2. HAIRAN bila orang tiba-tiba orang marah kat kita?
              day dreaming maksud ayat di atas ialah...kita baru je jumpa dia..tiba2 nak marah kita..pasal apa lak nak marah kita!!!e...tak suka r law,dlam keadaan cam ni kan..kita yang tengah happy...tiba2 kena marah tanpa sebab..nak tampar tak leh..kena hormat sesama manusia.....ish...HAIRAN manusia sekaang ni.

3. HAIRAN dengan manusia yang tak pandai makan budi?
               loser..law korang xfaham lantak r...mls nak gtaw..hik2...ni untuk manusia yang xpandai makan budI.....dd HAIRAN kat golongan manusia seperti yang dd kata tu...mana tak nya...Kita dah tolong dia.....dia boleh kata "KAWAN-KAWAN AKU SEMUA TAK MBIK PEDULI PASAI AKU" neh...apa tu....selama ni kami semua DAH susah payah menolong......sampaikan kita orng dah anggp dia tu family..ouch...HAIRAN.....................

4. HAIRAN bila orang kata anak bongsu manja?
              laughing  anggapan yang salah kot...mana taknya...anak bongsu adalah anugerah tuhan yang paling bermakna....hik2...mana taknya...dia yg paling last mestilah parents mbik kesah ckit,kakak-kakak , abg2 semua dah besarkan..xkan dia org nak dimanja lagi..haiyaa...fikir r......law difikirkan parents memang manja kat semua anak-anaknya.....anak bongsu sebenarnya tak dimanja..teapi lebih ditekankan supaya menjadi anak yang baik supaya dapat mengikut jejak kakaknya ataupun dengan maksud yang jelas parents nak anak bongsu ni lebih berjaya daripada adik-adik yang lain..HAIRAN r korang ni..............................

5. HAIRAN kenapa dd single?
              laughing ouch...cakap pasai ni.....laaa......................memang pening.................dd memang suka single...couple pun dd suka....so patutlah korang HAIRAN!!talk to the hand

6.HAIRAN bila org jeles kat kita..?

               no comment,,tapi dd HAIRAN.at wits' end....
                                      

hahaha...
HAIRAN.HAIRAN.HAIRAN
APA YG KORANG HAIRANKAN.??
kongsi jum....
                                                                                      batting eyelashes
 

2 comments:

i.b.t.i.s.a.m~ said...

dd, da follow kamoo blk... wink~**
jom try jwb teka-teki cik tie...
mne tau kamoo ade jwpan nyer...

http://ordinaryibtisam.blogspot.com/2011/02/yis-itu-hidup-hati-hati-k.html

pakcik gumbira said...

no 5 mmg paling heran ..hik2

salam kenal

 

Show Me The Stars Template by dd Designs